Trouwen

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie om er een geslaagde dag van te maken. Wat heb je allemaal nodig om je huwelijk of geregistreerd partnerschap volgens de wet geldig te krijgen? Welke trouwambtenaren zijn er in Elburg? Welke locaties kunnen jullie kiezen? Wij hopen dat jullie in Elburg een onvergetelijke dag hebben!

 • Huwelijk/geregistreerd partnerschap

  trouwzaal 280x80 Alle relevante informatie over tarieven, tijden en procedure.

 • Trouwplannen, melding

  ondertrouw 280x80 Indien u een huwelijk of geregistreerd partnerschap wilt aangaan, dient u hiervan een melding te doen.

 • Trouwlocaties

  Agnietenklooster 280x80 Er zijn acht locaties waar jullie kunnen trouwen. Dit zijn de trouwzaal van het oude gemeentehuis (binnenstad), de Visafslag, de Rijsgaardhoeve, Restaurant & partycentrum de Haas, de Prinschenhoeve, Aan de Gracht, het Nationaal Orgelmuseum en het gemeentehuis (Zuiderzeestraatweg Oost 19).

 • Trouwambtenaren

  trouwambtenaren 280x80 In de gemeente Elburg zijn vijf trouwambtenaren. Zij voltrekken jullie huwelijk/geregistreerd partnerschap.

 • Trouwboekje

  Trouwboekjes 280x80 Een trouwboekje is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Ook kunt u kiezen in welk lettertype u het boekje wilt laten kalligraferen.

 • Kosten huwelijk/geregistreerd partnerschap

  biljetten De kosten voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap zijn afhankelijk van de dag, het tijdstip en de locatie waarop u wilt trouwen.

 • Nieuwe regelgeving huwelijksvermogensrecht vanaf 1 januari 2018

  Regelgeving Hebben jullie trouwplannen of plannen om het partnerschap te registreren? Dan moeten jullie weten, dat de financiële gevolgen vanaf 1 januari 2018 veranderen.

Uitgelicht

Zoeken

Volg ons