Samenwerking gemeente Elburg en Regiowerk Uitzendbureau

Bas met Robin voor bord uitzendbureauDe gemeente Elburg en Regiowerk Uitzendbureau werken intensief samen om mensen weer aan het werk te krijgen. Onlangs heeft dit geleid tot een mooie plaatsing van een kandidaat bij een houtbedrijf in Elburg. Na een korte proefplaatsing van 2 weken (werken met behoud van uitkering), is dit zo goed bevallen dat de kandidaat een overeenkomst voor 6 maanden heeft gekregen. Met als resultaat dat ze volledig uit de uitkering is geraakt.

Robin Meppelink (eigenaar Regiowerk) is onlangs verhuisd naar zijn nieuwe pand aan de Koekoeksweg 3 in 't Harde. Robin denkt graag met ons mee om mensen weer een kans te bieden op werk.

Als er andere bedrijven geïnteresseerd zijn in een samenwerking met de gemeente bij het invullen van vacatures, neem dan contact op met de jobcoach Bas Willemse op 06-19506488 of mail naar bas.willemse@elburg.nl. Graag gaat hij met u in gesprek over de mogelijkheden.